Представяне

cupcake

На някой, някога се е случвало, докато пътува, да спре на случайно място в провинцията, за да си почине. Място, не само за утоляване на жажда, място заобиколено от малки къщи и тесни улички, където се усеща мириса на пресен хляб, аромат на масло от току-що изпечени кифлички, или соленки.

На някой, някога се е случвало, на това място, да размени топли думи с пекаря, да попита за рецепта или да изкаже задоволство и признание, че съществува все още такова място. Място от едно време, което го изпълва с приятно спокойствие. След такава среща, храна за душата и сетивата, всеки би продължил пътя си зареден с положителна нагаласа и усмивка.

Бихте ли се зарадвали на такова място в големият град? Място, на което да пренесете това усещане за спокойствие и да се разтоварите от разбързаното ежедневие?
Отговорът е един: „Крайпътната пекарна“.

Как започнахме?
С много ентусиазъм и опити за „производство“, ограничено до дегустация от нас и близките ни. Производството се свеждаше до изпичане на кексчета и дребни сладки.

Постепенно, с натрупаното огромно желание и стараeйки се да се харесаме, започнахме да подобряваме уменията и вида на приготвяните от нас неща. За изпълнението на всяка рецепта, освен точните пропорции, освен нюха и уменията, е нужна и онази малка частица, която прави всяка храна важна, единствена и неповторима, и това е любовта и вложеното желание да се създаде нещо уникално. Да оставим нашият отпечатък и частица от себе си в нещата, които създаваме.

Днес пекарната е неделима част от ежедневието ни, за това решихме, да покажем себе си и да открием заедно още хора, влюбени в печивата като нас. Искаме това да е място, на което да обсъждаме и създаваме нови и нови вкусотии. Място, на което да помагаме със съвети на начинаещи, а и самите ние да научаваме нови неща. Място, на което да няма сложни рецепти, а достъпни за всеки осмелил се да пробва. И все пак бихме Ви помогнали да приготвите нещо лесно на вид и да съберете овациите. Ще Ви представяме новости от кулинарния свят. Съвети как да подобрите уменията си.

Искаме да Ви представим нашият чисто нов сладко-солен сайт свързан с любовта ни към печивата. Ние сме Ина и Стоян и ни свързва общата страст към пекарната. Ще се пресъединиш ли към нас?

 

“Happiness is knowing there is cake in the oven”

0
пекари
0
рецепти
0
теми
0
снимки